Bericht van de Wagro: FTO/intervisie voor waarnemers/hidha's

 
 
Via de Wagro Rotterdam-Rijnmond willen wij faciliteren dat waarnemers en Hidha’s, die op zoek zijn naar een FTO en/of intervisiegroep, die ook kunnen vinden.

Met een FTO (Farmaco-Therapeutisch Overleg)-groep houd je bijeenkomsten in een toetsgroep waarbij je intercollegiale (IT) punten kan behalen. Deze IT-punten zijn een noodzakelijke vereiste voor herregistratie. Het idee van een toetsgroep is dat de samenstelling min of meer gelijkblijft en dat iedereen zich inzet voor de inhoud en voortgang van de bijeenkomsten. Hetzelfde geldt voor intervisiegroepen. 

Waarin de groepen verschillen is de inhoud van de bijeenkomsten. Bij intervisie wordt er dieper ingegaan op een persoonlijk vraagstuk van een collega in een medisch-(ethisch) lastige situatie. Bij FTO wordt er medisch-technisch dieper ingegaan op de stof en worden er medicatieafspraken gemaakt. 

Heb je interesse laat het dan weten via een e-mail. Bij voldoende gegadigden zal er een groep worden gevormd. Bij ruimte in een bestaande groep is het mogelijk daarbij aan te sluiten. 2 keer per jaar zullen wij een bericht plaatsen met de vraag of er nieuwe gegadigden zijn. 

Vriendelijke groet, Maria Cucinotta, namens het Wagro Bestuur Rotterdam-Rijnmond