Bericht van FAW: Uniform kaartje gegevens huisartspraktijk

 
 
U kunt het Uniform Kaartje met huisartsgegevens aanvragen bij het FAW. Het aanbod geldt voor alle FAW-huisartsen en alle bij de LHV-huisartsenkring district Rotterdam aangesloten gevestigde huisartsen. Alleen de beheerder van de praktijk mag de kaartjes aanvragen.

In Rotterdam zijn inmiddels duizenden van deze kaartjes kaartjes in omloop. Het kaartje is ontworpen omdat huisartsen aangaven dat veel patienten praktijkgegevens niet kenbaar kunnen maken aan andere hulpverleners. U kunt de kaartjes uitreiken aan patienten die taalproblemen hebben of die moeite hebben praktijkgegevens goed te bewaren. Per praktijk stelt het FAW 500 gelamineerde kaartjes met het formaat van een creditcard ter beschikking. De kosten worden door het FAW uit het algemene budget vergoed.
Voor het voorbeeld van het kaartje klikt u hier.

BESTELLEN: 
Eerste keer: 
U bestelt het Uniform Kaartje via http://faw.twigt.nl
Voor het aanvragen van het kaartje maakt u eerst een account aan. Daarna gaat u naar "Uniform kaartje huisartsen". Onder het kopje "Uniform kaartje huisartsen" vindt u twee visitekaartjes;
- een voor huisartsen in een gezondheidscentrum en
- een voor (solo)huisartsenpraktijken.
Wanneer u een keuze heeft gemaakt komt u bij de invulvelden van het kaartje.
Voor hulp bij het aanvragen van het kaartje vindt u hier de handleiding.

Herhaalbestelling: 
Als u de kaartjes al eerder heeft besteld is dit de procedure:
U gaat naar http://faw.twigt.nl . Op de site kunt u rechtsboven inloggen met uw inloggegevens. Daarna gaat u naar "Uniform kaartjes huisartsen". Onder het kopje "Uniform kaartjes huisartsen" vindt u twee visitekaartjes;
- een voor huisartsen in een gezondheidscentrum en
- een voor (solo)huisartsenpraktijken.
Wanneer u een keuze heeft gemaakt ziet u rechts in de balk "Opgeslagen gegevens ophalen". Als u klikt op ophalen krijgt u de gegevens te zien die u eerder hebt ingevuld. U kunt een voorbeeld van het kaartje zien door te klikken op "inzien PDF". Wanneer u klikt op bestellen vraagt u de kaartjes opnieuw aan.

Heeft u vragen bij het bestellen van het kaartje, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 010-220 76 32.
U kunt ook via de site van het Uniform Kaartje de vraag aan het FAW stellen. Hiervoor gaat u naar het kopje "hulp nodig". Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

LET OP: 
Als u verkeerde informatie heeft ingevuld, dan betaalt u een eventuele herdruk zelf. Kijkt u tijdens de bestelprocedure de drukproef dus zorgvuldig na voordat u akkoord geeft.

Wij hopen met dit aanbod de bereikbaarheid van huisartsen voor hulpverleners te vergroten. Wanneer u vragen heeft kunt u ons bereiken op: 010-220 76 32.

 

Met vriendelijke groet,

Elly van Gelder
manager FAW Rotterdam
Schorpioenstraat 278
3067 KW Rotterdam
010-220 76 32

evangelder@fawrotterdam.nl
www.fawrotterdam.nl
Aanwezig: maandag t/m donderdag