Hagro meets Wagro Rotterdam Rijnmond

 
 

KWETSBARE OUDERENZORG: ONZE ZORG?!

Voor de zevende keer komen we weer bij elkaar!

Inhoud workshop

We hebben er allemaal mee te maken: de kwetsbare oudere. Het gaat thuis écht niet meer, ondanks vele goedbedoelde interventies van zorgverleners en mantelzorg. Wat te doen? Wie moet ik bellen? Wat zijn de mogelijkheden voor korte opname? En wat indien lange opname noodzakelijk is? En wat doe ik met de aanwezige partner, die op moment van opname niet alleen verder kan? Een veelbesproken onderwerp: de keten van huisartsen-, ouderengeneeskundige- en ziekenhuiszorg  komt steeds meer onder druk te staan.

De avond is bestemd voor het hele team: huisartsen, gevestigd en niet-gevestigd, AIOS, verpleegkundig specialisten, PA's en basisartsen.

Voor de groep van verpleegkundig specialisten, PA's en basisartsen geldt; de uren van aanwezigheid worden gezien als gewerkte uren.

Praktische informatie

DoelgroepAios
Hid(ha)
Praktijkhouder
Waarnemer
Accreditatie2 punten
KostenLeden € 0,- / Aios € 0,- / Niet-leden € 0,-
Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de LHV Academie of bel 085-0480068.

Programma

18.00-18.45 uur:            Aanmelden, registratie, lopend buffet

19.00 uur:                       Opening door Heidi van den Brink, voorzitter Raad van Bestuur Huisartsenposten Rijnmond

19.05 – 19.15 uur:          Opening inhoudelijk gedeelte door Prof. Dr.Patrick J.E. Bindels, hoogleraar huisartsgeneeskunde Erasmus MC Rotterdam

19.15 – 20.00 uur           Actuele problematiek rondom kwetsbare ouderen: perspectief van de   huisarts, de specialist ouderengeneeskunde en het ziekenhuis. 

 20.00 – 20.30 uur:          Pauze en vacaturemarkt*

 20.30 – 21.30 uur:          Discussie aan tafels aan de hand van elevator pitches met dé oplossing voor de ouderenzorg in de regio.

21.30 uur:                        Afsluiting door Anne-Eva Speeks, voorzitter Wagro Rotterdam

21.30 – 22.30 uur:          Gelegenheid tot napraten met borrel.

*Vacaturemarkt: heeft u een vacature of zoekt u een praktijk? U kunt uw praktijk of vacature promoten en een keer écht in gesprek met uw nieuwe collega. Informatie volgt.

 

De avond wordt mede verzorgd door Cabaret op Maat Improjuice.

Bijzonderheden

Ben je huisarts, meldt je aan via de website. Andere collega's kunnen zich aanmelden via het volgende emailadres: info@haprijnmond.nl 

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.