WAGRO Rotterdam

 
De WAGRO Rotterdam is er voor niet-gevestigde huisartsen: waarnemers, HIDHA’s en HID’s in de Rotterdamse regio. De WAGRO heeft drie pijlers als kern: belangenbehartiging, netwerken en scholing. Bij een LHV-lidmaatschap ben je automatisch lid. De WAGRO is er voor jou, maar jij bent ook de deel van de WAGRO.

WAGRO Rotterdam en LHV
De WAGRO Rotterdam is als commissie onderdeel van de LHV-huisartsenkring district Rotterdam en sinds 2018 weer vertegenwoordigd in het bestuur van de kring. Op landelijk niveau zijn er contacten met de andere WAGRO’s via HA-web en de LHV-Wadi.

Belangenbehartiging
Wij proberen de belangen van de niet-gevestigde huisarts te behartigen op verschillende vlakken. Ook onderhouden wij contacten met het bestuur van de CHPR. Tenslotte vertegenwoordigen wij de niet-gevestigde huisartsen in het LHV-kringbestuur. Contactpersoon: Murid Siawash

Scholing
Een belangrijke rol, en de rol die vaak wordt herkend, zijn onze scholingsactiviteiten. De werkgroep scholing organiseert de zogenaamde WAGRO-café’s. Onze scholing-werkgroep bestaat uit een groep enthousiaste mensen, maar we zoeken altijd nieuwe mensen met goede ideeën! 

Netwerken
De WAGRO speelt een rol bij het netwerk van niet-gevestigde huisartsen in Rotterdam. Door sociale media is deze rol kleiner dan voorheen. We vinden het echter wel belangrijk dat we, als niet-gevestigde huisarts, elkaar kunnen vinden. Wij gebruiken daarvoor Telegram waar je je via de email voor kan aanmelden. Verder is er een groep op HA-web actief. Meld je dus daarvoor aan! (volg onderstaand stappenschema)

Wil je meedoen?
Een keer een nascholing organiseren? Wil je meedoen met de organisatie van de HAGRO-meets-WAGRO? Een plan voor een borrel? Of wil je bijdragen aan de HAGRO meets WAGRO? We zoeken altijd enthousiaste mensen én we hebben een budget. Je vindt ons via ons email adres of via de grote Telegram app. 

How to:

Lid worden van de HA-web-groep van de WAGRO?
Je kunt je aanmelden op HAweb op de volgende wijze:

1. Klik in het hoofdmenu op 'Alle groepen'
2. Typ in de zoekbalk 'WAGRO Rotterdam'
3. Klik naast de beschrijving van de groep WAGRO Rotterdam-Rijnmond op: toegang vragen
4. Wij ontvangen een bericht van je aanmelding
5. Na goedkeuring door ons ontvang je een notificatie en zie je de groep verschijnen in het overzicht "Mijn groepen" 

Contact via e-mail of bij interesse: wagro@huisartsenkringrotterdam.nl

Via email mailen we je de Telegram codes